2015. július 18., szombat

Heti inspiráció #2

És íme a heti inspiráció második része! Ez azt jelenti, hogy az előző bejegyzés nem lett teljes kudarc.

1.Világtérképek mint dekoráció

Egyszerűen imádom! Nagyon jó dekoráció, és nem nehéz elkészíteni se. Párnára, falra, akár pólóra is. Mivel szenvedélyem az utazás és a különböző kultúrák megismerése na meg a veszélyes dolgok művelése számomra tökéletes. De ha mindez távol áll tőletek, akkor is nyugodtan készítsetek ehhez hasonlót otthon, nem fogjátok megbánni:) Játszhattok a színekkel, mintákkal és az anyagokkal is - így tündökölhet ugyanaz a minta akár bohém, elegáns vagy csajos külsőben is.




2. Kristályok mindenhol 

Mostanában nagyon megfogtak a maguk egyszerűen összetett bohém mivoltukkal - na ezt aztán jól megfogalmaztam:D Főleg ékszerként, de tartóban dekorációként is nagyon tetszenek. 
Etsyn gyönyörűek kaphatók csak sajnos nem magyar vevőknek szánják...brutálisan drága minden, de ajándéknak, különleges alkalmakra megéri:)

+ akkor már igazán megemlíthetem az egyik kedvenc Etsy-s alkotómat is: https://www.etsy.com/shop/HAWKHOUSE
gyönyörű ékszereket készít:)

3. Watercolor 

Vízfestékkel oly csodákat alkothattok:) legtöbbeteknek valószínűleg általános iskolás rajzórái ugranak be először. Igazi multifunkcionális szobadekorációs eszköz, hisz tollaktól kezdve motivációs képekig bármit festhetünk ezzel a techknikával. Mert itt igazából nem csak a vízfestékről, a vízfesték hatásról is van szó. Például a fent látható párna vízbázisú textilfestékkel készült, mégis olyan hatást kelt mintha csak ráborult volna a palettánk.



+1 Egy kis nyalánkság

Pluszban hoztam még nektek pár nyalánkságot, ezektől aztán összefutott a nyál a számban:)


Hamisíthatatlan nagyi-torta.





Tudom nyár van, na de egy borúsabb estén?:)




Ki ne örülne egy ilyen reggelinek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése